Foto: Josk Ponos / CROPIX, Ilustracija

SMRT U BLIZINI GRANICE! PRONAĐEN NESTALI SLOVENAC: Krenuo je u Opatiju, nikad nije stigao

Autor: L.B.

Nestali slovenski državljanin koji se u petak uputio motociklom iz Slovenije u pravcu Opatije, ali nije stigao na odredište, pronađen je mrtav.

Naime, policijski su službenici Policijske postaje Opatija jučer oko 10:30 sati pronašli 34-godišnjeg Slovenca u provaliji blizu graničnog prijelaza.

O nestanku osobe je PU primorsko goranska obaviještena putem međunarodne policijske suradnje nakon čega je, u koordinaciji PP Opatija i JVP Opatija, organizirana pretraga terena od granice prema unutrašnjosti, kojom je uz državnu cestu D8, u blizini graničnog prijelaza Rupa u provaliji uočen motocikl i beživotno tijelo muške osobe.

Pao u provaliju

Uvidom u osobne dokumente unesrećenog utvrđeno je da je riječ o navedenom 34-godišnjem slovenskom državljaninu, poručili su iz policije.

Policija je navela i kako je obavljenim očevidom utvrđeno da se prometna nesreća dogodila 24. lipnja oko 7,30 sati tako da je vozač motocikla marke BMW, slovenskih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad motociklom te pao u provaliju ispod razine kolnika. Vozač je od siline udarca pao s motocikla i uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po završetku očevida, tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.