Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Smiljana Srnec na Županijskom sudu u Varaždinu: ‘Nisam kriva za ubojstvo svoje sestre’

Autor: Dnevno

Smiljana Srnec (45), optužena da je usmrtila svoju sestru i njezino tijelo ostavila u zamrzivaču, dovedena je jutros pred županijski sud u Varaždinu, koji bi trebao odlučiti hoće li potvrditi ili odbaciti optužnicu koju je podiglo Županijsko državno odvjetništvo. Po dolasku na sud Smiljana Srnec odgovorila je da nema nikakav komentar i da nije kriva za ubojstvo svoje sestre Jasmine Dominić (23) 2000. godine.

Jedna od opcija je da Županijski sud optužnicu vrati na doradu tužiteljstvu. No samo tužiteljstvo  smatra da ima dovoljno dokaza da je Smiljana s najmanje pet udaraca tvrdim predmetom po glavi prije 19 godina usmrtila sestru, čije je tijelo 16. veljače ove godine pukim slučajem pronađeno  u zamrzivaču u hodniku obiteljske kuće. Vjeruju da će otisci prstiju i DNK pronađeni u zamrzivaču uvjeriti sudsko vijeće da je Smiljana, koja se brani šutnjom, ubila tri godine mlađu sestru.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.