Screenshot/Youtube

SISAK: ‘ Batinama pokušale iznuditi novac od 64- godišnjakinje ‘

Autor: Nino Matić

Pošto im se izjalovio plan da od 64-godišnje Siščanke iznude novac, odnosno povrat nepostojećeg duga od 100 eura, dvije su ju žene pretukle rukama, nogama i kišobranom, nanijevši još višestruke, ali lakše ozljede, zbog čega ih je policija pritvorila i kazneno prijavila.

Sisačko-moslovačka policija priopćila je u četvrtak da je 42-godišnjakinju i 65-godišnjakinju sa sisačkog područja osumnjičila za pokušaj iznude i nanošenje tjelesnih ozljeda.

One su 64-godišnjakinju, kako bi od nje tražile povrat nepostojećeg duga od 100 eura, pozvale, a ona se u utorak i odazvala te u popodnevnim satima došla u stan 65-godišnjakinje gdje je   zanijekala postojanje bilo kakvog duga.

Tukle ju rukama, nogama, kišobranom, lupale njome o zid

One su ju žestoko fizički napale, udarajući ju po cijelom tijelu rukama, nogama i kišobranom, da bi na kraju njenim tijelom lupale o zid.

Zbog zadobivenih ozljeda po glavi i drugim dijelovima tijela 64-godišnjakinja je zatražila liječničku pomoć, te je prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj konstatirane višestruke lakše ozljede.

Iz policije ističu da su obje napadačice ubrzo otkrivene te su nakon istrage uz kaznenu prijavu zbog iznude i nanošenja tjelesnih ozljeda predane pritvorskom nadzorniku.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.