Šibenčanin pretučen i izboden u Trnju

Autor: dnevno.hr

Žrtva napada ne sjeća se izgleda napadača niti registracijskih oznaka njihovog automobila, a kaže da su napadači izašli iz auta i krenuli prema njemu dok je hodao kroz park.

U zagrebačkom naselju Trnje u Koturaškoj ulici u petak oko 15.45 sati četvorica su huligana pretukli i nožem u nogu uboli 25-godišnjeg Šibenčanina A.G., piše Jutarnji list.

Žrtva napada ne sjeća se izgleda napadača niti registracijskih oznaka njihovog automobila, a kaže da su napadači izašli iz auta i krenuli prema njemu dok je hodao kroz park. Jedan od njih ga je udario palicom nakon čega je pao na zemlju gdje su ga nastavili cipelariti dok jedan nije izvadio nož i ubo ga u nogu. Nakon toga su se odvezli autom.

Priča kako su mu psovali ‘majku tovarsku’. U policiji ne znaju je li u trenutku napada A.G. na sebi imao obilježja nogometnog kluba Hajduk i na koji je način skrenuo pažnju napadača na sebe. Događaj ne povezuju s današnjom utakmicom Dinamo-Hajduk u Maksimiru.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.