Rijeka: Požar u Domu za odrasle psihički bolesne osobe

Autor: hina

Požar je, utvrđeno je očevidom, buknuo nešto poslije 15 sati u hodniku koji povezuje glavnu zgradu i praonicu rublja, a najvjerojatnije ga je uzrokovao opušak ubačen iz sanitarnih prostorija doma.

U Domu za psihički bolesne odrasle osobe na Turniću u Rijeci danas poslijepodne buknuo je požar koji je brzo ugašen, a ozlijeđenih nije bilo, izvijestilo je Operativno dežurstvo primorsko-goranske Policijske uprave.

Požar je, utvrđeno je očevidom, buknuo nešto poslije 15 sati u hodniku koji povezuje glavnu zgradu i praonicu rublja, a najvjerojatnije ga je uzrokovao opušak ubačen iz sanitarnih prostorija doma. Opušak je, utvrđeno je, zapalio valoplast, obložni građevinski materijal, a prije nego što je požar posve ugašen, izgorjelo je 18 četvornih metara valoplasta.

Još se utvrđuju sve okolnosti u kojima je buknuo požar i visina štete.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.