Ribar pronašao tijelo nestalog ronioca kod Molunta

Autor: hina

Brod 'Danče' dubrovačke Lučke kapetanije, dva policijska plovila i dva ronioca te jedan manji privatni zrakoplov pretraživali su šire područje od cavtatskih otoka do rta Oštrog u dubrovačkom akvatoriju.

Mrtvog nestalog ronioca L.K. (1953.) iz Konavala oko 16 sati pronašao je ribar između mjesta Mikulića i poluotoka Molunta, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Ronilac se nije vratio pošto je sinoć otišao roniti na dah kod konavoskih stijena, a potraga za njim počela je jutros u pet sati.

Brod “Danče” dubrovačke Lučke kapetanije, dva policijska plovila i dva ronioca te jedan manji privatni zrakoplov pretraživali su šire područje od cavtatskih otoka do rta Oštrog u dubrovačkom akvatoriju.

Nestanak ronioca prijavio je njegov sin u 4,40 sati Centru 112, koji je o tome obavijestio Nacionalnu središnjicu za traganje i spašavanje na moru.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.