Rekordni učinak: Opljačkao šest stanova u tri dana

Autor: hina

Najveću krađu, plijena oko dva milijuna kuna, lopov je počinio provalom u skladišta dviju tvrtaka na Samoborskoj cesti iz kojih je ukrao više računala, USB stickova, klima-uređaja, veću količinu odjevnih predmeta i teretni automobil 'citroen jumper' u koji je strpao stvari i pobjegao.

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjeg lopova koji je samo u tri dana u prosincu provalio u šest stanova, a osumnjičen je za provale i krađe ‘teške’ više od dva milijuna kuna.

Osumnjičenik je, navodi policija, od veljače do prosinca prošle godine provalio u sedam stanova i skladišta dviju tvrtaka iz kojih je krao uglavnom tehničku robu.

Najveću krađu, plijena oko dva milijuna kuna, lopov je počinio provalom u skladišta dviju tvrtaka na Samoborskoj cesti iz kojih je ukrao više računala, USB stickova, klima-uređaja, veću količinu odjevnih predmeta i teretni automobil ‘citroen jumper’ u koji je strpao stvari i pobjegao.

Na sličan način je u početku prosinca provalio u stan u Remetinečkoj cesti, iz kojega je ukrao prijenosno računalo, osobne isprave i ključ automobila ‘toyota corolla’ parkirana ispred zgrade, kojim je pobjegao. U tom je slučaju počinjena šteta od oko 40 tisuća kuna.

Osumnjičeni lopov posebno se ‘trudio’ od 7. do 9. prosinca kad je provalio u šest stanova iz kojih je također odnio nekoliko računala, digitalni fotoaparat, nakit i osobne isprave, oštetivši vlasnike za 22.700 kuna.

Osumnjičeni 29-godišnjak priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.