Ranjeni muškarac prekinuo šetnju kod jezera Rakitje

Autor: hina

Ranjeni muškarac nije imao dokumente i policija još uvijek utvrđuje njegov identitet.

Na jezeru u Rakitju nešto prije podneva najvjerojatnije iz vatrenog oružja, teško je ranjen muškarac srednjih godina kojemu policija i dalje pokušava utvrditi identitet, a liječnici spasiti život.

Po prvim informacijama zagrebačke policije riječ je o muškarcu srednjih godina koji je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u Vinogradsku bolnicu.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o ozljedama u području trupa opasnima po život, no u policiji ili bolnici nije bilo moguće doznati o kakvim je točno ranama riječ.

Policiji još uvijek nije poznat ni identitet ozlijeđenog, budući da kod sebe nije imao nikakvih dokumenata.

Teško ozlijeđenog muškarca na jezeru u Rakitju opazio je 39-godišnji Zagrepčanin koji je oko podneva došao u šetnju. Dok je hodao uz obalu jezera u susret mu je došao ranjeni muškarac, zatražio pomoć i srušio se u nesvijest.

Prolaznik je obavijestio policiju i hitnu pomoć koja je ozlijeđenog muškarca odvela u Vinogradsku bolnicu.

U policiji, do dovršetka očevida, nisu željeli nagađati kako je i pod kojim okolnostima muškarac ozlijeđen.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.