fbpx
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

RADIO BUDALE OD LJUDI: Društvenim mrežama sijao paniku i strah o prisilnom cijepljenju

Autor: Maja Štefanac

Robert Marković (47) koji je već prije radio probleme policiji te protiv kojeg se već vodio kazneni postupak zbog sumnje u krađu povijesnih artefakata s arheološkog nalazišta u Jalžabetu, ponovo će morati na Prekršajni sud zbog iznošenja neistine javnosti.

“Ovo je sad iz prve ruke. Žrtve potresa upravo prisilno cijepe. Imam informaciju da je jučer u Sisku jedna starija gospođa od 80 godina dobila krevet u sportskoj dvorani, a u 17 sati došao je tim za cijepljenje. Svi koji su bili u dvorani morali su izići i ljudi su potom vani cijepljeni. Ta je gospođa rekla da se ne želi cijepiti, a na to joj je voditeljica tima rekla da onda više neće biti puštena u sportsku dvoranu na toplo i suho, a vani je bio mrak i padala je kiša. Crveni križ je nije htio pustiti unutra dok je ne cijepi. Tada je pristala, što će, ima 80 godina. Ljudi, laž je da imate izbora, to je prisilno cijepljenje, kriminalna radnja. Sad bi trebala policija uhapsiti one iz Crvenog križa. Kakva je to Hrvatska? Zar smo zato bili u ratu? Gdje su sad branitelji?” govorio je 47-godišnjak u mračnoj sobi u videosnimci, zbog koje će sad morati na Prekršajni sud, prenosi Večernji.

Naime, video je objavljen 3. siječnja, a na YouTubeu ima oko 10.000 pregleda.

“Navedeni je snimljenu izjavu širio preko društvenih mreža te time remetio mir i spokojstvo građana. Na jednoj od spomenutih mrežnih usluga snimku je vidjelo čak 47.000 građana te su neki povjerovali u njezinu istinitost, iznoseći negativne komentare na takvo cijepljenje, dok je na drugoj društvenoj mreži snimka blokirana zbog neistinitog sadržaja”, kažu u PU varaždinskoj.

“Živ sam i zdrav, nisam završio u zatvoru. Bio sam na policiji u Ludbregu zbog objave da ljude u Sisku prisilno cijepe”, objavio je u novom videu na YouTubeu. I dalje tvrdi da je sve što je objavio istinito.
 

 
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.