Pula: Osječki kamper teško stradao u eksploziji plinske boce

Autor: hina

Nesreća se dogodila oko 11 sati kad je Osječanin, koji je bio s kamperom na Monumentima, iznosio plinsku bocu iz kampera te se ona zapalila i eksplodirala.

Teške opekline prsa i lica zadobio je danas 34-godišnji M.B. iz Osijeka kad se zapalila i eksplodirala plinska boca koju je iznosio iz kampera kod bivše vojarne na Monumentima u Puli, izvijestila je danas istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave (PU) Nataše Rogić-Jukopile nesreća se dogodila oko 11 sati kad je Osječanin, koji je bio s kamperom na Monumentima, iznosio plinsku bocu iz kampera te se ona zapalila i eksplodirala. Po prvim podatcima Osječanin je zadobio opekline prsa i lica te je hitno prevezen u pulsku bolnicu, a zbog težine ozljeda tijekom dana bit će prebačen u Rijeku.

Očevid koji bi trebao utvrditi uzrok nesreće još traje, a osim policije na mjestu nesreće je i inspektor zaštite od požara.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.