Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, Ilustracija

PUCAČINA U BARANJI, ČOVJEK SE NALIO KAO ZVIJER: Rasturen izjurio u dvorište i pucao kao blesav, umalo nastradali policajci

Autor: Dnevno

Poprilično bizarnim prizorima moglo se u subotu svjedočiti u baranjskom mjestu Jagodnjak gdje je muškarac ‘izgubio kompas’ pa vidno pijan krenuo pucati iz automatske puške prema kućama, ali i policajcima.

Policija je izvijestila kako se incident dogodio u kasnim večernjim satima u dvorištu obiteljske kuće, a 51-godišnjaku su policiju poznali uznemireni susjedi.

“Brzom reakcijom osječko-baranjske interventne policije 51-godišnjak je svladan i uhićen te je predan pritvorskom nadzorniku, a prilikom intervencije nitko nije ozlijeđen.

Nakon uhićenja policija je u nedjelju, temeljem sudskog naloga, pretražila osumnjičenikov dom i druge prostorije u Jagodnjaku te oduzela ručnu bombu, pušku i više komada streljiva”, javila je PU Slavonsko-baranjska.

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu 51-godišnjaka kazneno prijaviti zbog nedozvoljenog posjedovanja i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, navode u osječko-baranjskoj policiji.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.