Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

PROVOCIRAJ PA ĆEŠ I PLATITI! Mladi Srbin zdušno pljuvao po Oluji pa završio na policiji: Čeka ga kaznena prijava zbog poticanja na nasilje i mržnju

Autor: Ivor Kruljac

Mladi Srbin (26) završio je na ispitivanju u policijskoj postaju nakon što je divljao na društvenim mrežama, tj. policijskim riječnikom rečeno javno poticao na nasilje i mržnju radi nacionalne pripadnosti.

PU istarska javlja kako je mladić ispitan u Poreču te kako će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Inače, drama se odvila 4. kolovoza kada se Srbin raspisao o Oluji.

“Muškarca se sumnjiči da je 4. kolovoza na svom profilu na društvenoj mreži postavio objavu o vojno-redarstvenoj operaciji Oluja, a kojom objavom je pozivao na nasilje ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi zbog njihove nacionalne pripadnosti”, priopćeno je.

Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.