Foto: Screenshot

JE LI TO ANA WALSH?! More izbacilo tijelo na plaži nedaleko od grada blizu kojeg je živjela, u vodi je duže vrijeme

Autor: I.G.

Policija u Marbleheadu, nedaleko od grada Cohasseta, u četvrtak poslijepodne pronašla je na plaži ostatke osobe koja je dugo bila u vodi. Mediji nagađaju da bi se moglo raditi o tijelu Ane Walsh. Ovaj grad nalazi se nedaleko od grada Cohasseta u kojem je Ana Walsh živjela i nestala.

Pronađeni su posmrtni ostaci osobe za koju je policija samo rekla da je dugo bila u vodi. Nije objavljeno radi li se o muškoj ili ženskoj osobi, no neki američki novinari objavili su da postoji mogućnost da se radi o tijelu Ane Walsh.

Podsjetimo, Ana Walsh (39), rođena je Beograđanka i majka troje djece. Nestala je 1. siječnja kada je navodno krenula prema zračnoj luci kako bi se ukrcala na let za Washington, gdje je radila. Njezin nestanak prvi je prijavio poslodavac, a potom i suprug Brian Walsh tek 4. siječnja.

Policija je Briana nakon ispitivanja najprije optužila za ometanje istrage te je uhićen, a potom je uslijedila pretraga njihove obiteljske kuće u čijem su podrumu pronađeni krvavi tragovi, te krvavi i oštećeni nož.




Policija je rekonstruirala kretanje Briana Walsha kobnog dana i otkrila da je lagao policiji, a protiv njega su pronađeni i daljnji dokazi, uključujući račun za čišćenje od 450 dolara te jezivu pretragu Googlea o tome kako se riješiti tijela od 52 kilograma.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.