Dusko Marusic/PIXSELL

PROCURIO DETALJ TAJNE ISTRAGE: Situacija bi mogla biti spasonosna za Cetinskog?

Autor: dnevno.hr

Lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio još neke podljeve, koji sami po sebi nisu bili smrtonosni

Istraga oko smrti Ibrahima Kevljanina, zvanog Braco, na kojeg je Mercedesom 3. studenog naletio poznati pjevač Tony Cetinski, i dalje se odvija u tajnosti.

Unatoč brojnim upitima novinara, tužiteljstvo je samo reagiralo priopćenjem u kojem su naglasili kako su izvidi tajni. Ali, neslužbene informacije govore kako je obdukcijom, očevidom i vještačenjima ustanovljeno da je Kevljanin već ležao na kolniku kada ga je Cetinski udario, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio još neke podljeve, koji sami po sebi nisu bili smrtonosni. U MUP-ovom centru “Ivan Vučetić” u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužiteljstvu, prenosi Jutarnji list.

Policija je zatražila i provjeru je li Cetinski razgovarao ili pisao SMS. Provjereni su svi podaci je li unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a izlistan je “prometni dosje” vozača. Ibrahim Kevljanin pokopan je 9. studenog na rovinjskom groblju, piše Jutarnji list.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.