Foto: Borna Filic/PIXSELL

PRISJEST ĆE MU PIJANA VOŽNJA! Traktorist dobio novčanu kaznu, zatvor, zabranu upravljanja motornim vozilima…

Autor: Ana Korenić

Pijani mladić je u nedjelju ujutro oko 8.30 sati u Novom Virju skrivio prometnu nesreću.

U Trepčanskoj ulici je 23-godišnji vozač upravljao traktorom marke Deutz koprivničke registarske oznake kojem je s prednje strane bio priključen traktorski priključak, odnosno utovarivač, piše prigorski.hr.

Dok je upravljao vozilom, bio je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila, a u to vrijeme nije imao vozačku dozvolu jer mu je ranije oduzeta.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 37-godišnjakinja.

Oba su vozila prilikom sudara sletjela van kolnika te je automobil udario u ogradu, a traktor u hidrant i ogradu. Vozač je uhićen i odveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici.

Kažnjen je novčanom kaznom od 12.300 kuna, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na godinu dana te zabranom upravljanja motornim vozilima F kategorije devet mjeseci kad za to stekne uvjete.




Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.