Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Poznati detalji nesreće u Sunji

Autor: Hina

Tijelo preminulog je radi mrtvozorničke obdukcije prevezeno u sisačku Opću bolnicu, a policija će dostaviti izvješće o nesretnom događaju Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku

Nakon obavljenog očevida poznato je više detalja o nesreći koja se dogodila u Sunji u petak, 24. studenoga, u kojoj je smrtno stradao 52-godišnjak.

On je na obali rijeke Sunje u Radićevoj ulici pokušao rukama otkinuti granu na stablu vrbe koja ga je prilikom pada udarila u glavu te je pao u vodu.

Kako bi mu pomogao, za njim je u vodu ušao 21-godišnjak koji ga je uz pomoć pristiglih mještana izvukao na obalu, međutim, ni nakon pružene hitne medicinske pomoći na mjestu događaja 52-godišnjak nije davao znakove života.

Tijelo preminulog je radi mrtvozorničke obdukcije prevezeno u sisačku Opću bolnicu, a policija će dostaviti izvješće o nesretnom događaju Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U Sunji se utopio muškarac




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.