FOTO: bourbonoffshore.com

POTRAGA SE NASTAVLJA: ‘Živ je on! Srce materino kaže da je on živ!’

Autor: Dnevno

Obitelj 39-godišnjeg kapetana tegljača iz Šibenika s nestrpljenjem očekuje vijesti s drugog kraja svijeta. Nakon potopa traje potraga za 10 članova posade među kojima je i jedan Hrvat. U oceanu je pronađeno tijelo jednog pomorca, no njegova obitelj ne želi da se otkrije njegov identitet. Stradali pomorac, ipak nije 39-godišnji hrvatski kapetan, piše Dnevnik.hr. Potraga za njim i ostalih 9 pomoraca se nastavlja.

Iz podivljalog Atlantskog oceana izvučeno je beživotno tijelo pomorca. Tvrtka “Bourbon Offshore” priopćila je da je tijelo locirao jedan od zrakoplova uključenih u potragu. A jedan od pet brodova uključenih u operaciju sudjelovao je u izvlačenju tijela. Obitelj hrvatskog kapetana čeka vijesti s drugog kraja svijeta.

“Mati mu kaže: Nemoj plakati. Molim te, okreni ton, malo se nasmij. Živ je on! Srce materino kaže da je on živ!”, rekao je Mario Miškić, otac nestalog kapetana. Ne gube nadu i vjeruju da će se njihov kapetan vratiti kući.

Desetero nestalih pomoraca traže sve raspoložive snage, a mjesto havarije četvrti se dan pretražuje i iz zraka.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.