Pomoćnik načelnika policije alkoholiziran skrivio neseću

Autor: hina

Visokopozicionirani policajac kod nepropisnog pretjecanja udario je retrovizorom o ruku biciklistice i napustio mjesto događaja. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola.

Načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke udaljio je s dužnosti pomoćnika načelnika policijske postaje radi nedoličnog ponašanja izvan službe, jer je nakon što je skrivio prometnu nesreću napustio mjesto nesreće, a bio je i pod utjecajem akohola, priopćila je ta PU.

Kako je priopćeno, policijski službenik je jučer oko 20 sati upravljajući službenim osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola od 0,84 g/kg, zbog nepropisnog pretjecanja desnim bočnim ogledalom udario u lijevu ruku A.S. (1937.), koja je upravljala biciklom u istom pravcu. Vozačica bicikla je zadobila tjelesne ozljede ruke koje će naknadno biti okvalificirane. Policijski službenik je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen.

Protiv policijskog službenika, osim pokrenutog disciplinskog postupka, slijedi i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.