nestali.hr

Policija traga za maloljetnom osobom. Nestala u Osijeku prije trinaest dana

Autor: Dnevno

Traga se za maloljetnom TAJANOM DŽANIJA, rođenom 6. veljače 2004. godine, s prijavljenim prebivalištem u Sisku, Capraške Poljane i neprijavljenim boravištem u Petrinji, Ulica Gromova. Ona se 11. veljače 2020. godine u večernjim satima udaljila s adrese neprijavljenog boravišta, te joj se gubi svaki trag.

nestali.hr

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne crne kose, smeđih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je odjevena u žutu zimsku jaknu s kapuljačom.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Tajane Džanija, pozivaju se građani ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192..

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.