Policija objavila fotografije pljačkaša Imex banke koji je ranio zaštitara

Autor: P.R.

Pljačkaš (koji se može vidjeti na fotografijama), maskiran je u utorak u 17.45 sati upao u poslovnicu Imex banke u ulici Ruđera Boškovića u Splitu 3, a nakon što mu se 62-godišnji zaštitar suprotstavio i skinuo mu masku, pljačkaš ga je ranio u nogu.

Splitska policija još uvijek traga za počiniteljima dviju jučerašnjih pljački u Splitu.

Pljačkaš (koji se može vidjeti na fotografijama), maskiran je u utorak u 17.45 sati uz prijetnju pištoljem upao u poslovnicu Imex banke u ulici Ruđera Boškovića u Splitu 3, a nakon što mu se 62-godišnji zaštitar suprotstavio i skinuo mu masku, došlo je do naguravanja. Pljačkaš ga je ranio zaštitara koji je zadobio prostrijelnu ranu noge. Konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede i zadržan je na odjelu bolnice Split. Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Zaštitar je hospitaliziran, a pljačkaš je pobjegao.

Nakon pola sata i svega stotinu metara udaljenosti od Imex banke, u Šimićevoj ulici na Blatinama, maskirani razbojnik s pištoljem u ruci opljačkao je poštanski ured za nepoznati iznos.

Policija smatra da isti počinitelj nije odgovoran za obje pljačke.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.