Foto: Pixabay

POLICIJA OBJAVILA DETALJE NESREĆE KOD GRAČACA: Iz zapaljenog Citroena izvukli tijelo muškarca, identitet još nije poznat

Autor: M.V.

Kako javlja PU zadarska, proveden je očevid prometne nesreće koja se oko 11:40 sati dogodila na državnoj cesti kod Klapavice na području općine Gračac. U istoj su sudjelovala dva automobila, a uslijed susreta jedan od njih se zapalio. Jedna osoba smrtno je stradala i njen identitet se utvrđuje.

U izvješću policije stoji kako se sumnja da je do nesreće došlo kada je “25-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Volkswagen Passat bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, te iz za sada neutvrđenog razloga, automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se u tom trenutku kretao osobni automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka”.

“Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Citroen i u njemu je smrtno stradala jedna muška soba dok je putnica iz istog vozila ozlijeđena te je kolima HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći”, dodaju iz policije pa ističu kako su i 25-godišnji vozač Volkswagena te 24-godišnja putnica prevezeni u OB Gospić.

“Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u svezi utvrđivanja identiteta smrtno stradale osobe i svih okolnosti nastanka prometne nesreće”, zaključuju.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.