Policija na granici pronašla 7 kilograma marihuane

Autor: hina

Skrivenu drogu u automobilu koji je jučer iz BiH na graničnom prijelazu Kamensko pokušao ući u Hrvatsku, nanjušio je policijski pas.

Oko sedam kilograma marihuane hrvatska policija je pronašla u osobnom automobilu na graničnom prijelazu Kamensko, te je uhitila dvojicu muškarca koji su bili u automobilu, neslužbeno se doznaje jutros u splitskoj policiji.

Prema prvim informacijama, skrivenu drogu u automobilu koji je jučer iz BiH na graničnom prijelazu Kamensko pokušao ući u Hrvatsku, nanjušio je policijski pas. Pretragom automobila pronađeno je oko 7 kilograma marihuane, a vozač i suvozač koji su se nalazili u automobilu, uhićeni su.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska najavila je da će o detaljima pronalaska droge izvijestiti poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.