Policajci u akciji ‘Suton’ uhitili 14 dubrovačkih dilera

Autor: hina

Uhićenici su počinili ukupno 26 kaznenih djela. Od njih 14 uz kaznenu prijavu osam je privedeno istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku gdje su zadržani 29-godišnjak iz Kamenmosta te 24-godišnjak i 29-godišnjak iz Dubrovnika. Za 25-godišnjim državljaninom BiH iz Trebinja raspisana je tjeralica.

U akciji ‘Suton’ uhićeno je 14 osoba s dubrovačkog područja zbog nabave i preprodaje droge, rečeno je danas na konferenciji za novinare u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi (PU).

Kako je istaknuto, uhićenici su počinili ukupno 26 kaznenih djela. Od njih 14 uz kaznenu prijavu osam je privedeno istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku gdje su zadržani 29-godišnjak iz Kamenmosta (Imotski) te 24-godišnjak i 29-godišnjak iz Dubrovnika, a za 25-godišnjim državljaninom BiH iz Trebinja raspisana je tjeralica jer je nedostupan.

U višemjesečnoj akciji pretražena su četiri stana, dva vozila i poljska kuća te zaplijenjeno 2,257 kg marihuane, 7,9 gr amfetamina i 10 tableta s popisa droga sveukupne vrijednosti, po procjenama na tržištu, 110.000 kuna, kazao je v.d. voditelja odsjeka za droge PU-a Hrvoje Neusidl.

Također su pronađene i oduzete tri digitalne vage, 30.600 kuna, 1500 eura, 23 mobitela i 30 sim-kartica mreža RH, BiH, Crne Gore i Srbije.

Akcija se nastavlja. Droga je bila krijumčarena iz BiH i namijenjena za preprodaju na dubrovačkom području.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.