Foto: Marin Tironi/PIXSELL

POLICAJAC JUČER UBIO SEBE I SUPRUGU (37): Oglasila se i policija, evo što kažu o pokojnom kolegi!

Autor: Hina

Zagrebačka policija u četvrtak je potvrdila da je sinoć u Susedgradu policajac službenim oružjem ubio suprugu pa sebe.

”Cijeneći interes javnosti za pojedinosti ovog tragičnog događaja, a istovremeno imajući u vidu da se radi o ocu i policijskom službeniku kao počinitelju, apeliramo da se medijsko izvještavanje provede sukladno zakonskim odredbama o zaštiti privatnosti djece te poštujući postulate novinarskog kodeksa i preporuka pravobraniteljice za djecu o zaštiti privatnosti djece u medijima, a kako ne bi doprinijeli daljnjoj viktimizaciji djece”, priopćila je PU zagrebačka.

“Sa ciljem da se ne povrijede njihova prava, izloži dodatnoj viktimizaciji, odnosno kako bi se zaštitili interesi i prava žrtava, a posebno djece, napominjemo kako objavljivanje ili prenošenje bilo kakvih podataka, koje bi moglo dovesti do otkivanja njihovog identiteta, nosi sa sobom i kaznenu odgovornost”, ističu u priopćenju.

Podsjećaju da i policija kriminalistička istraživanja u slučajevima teških kaznenih djela na štetu obitelji i djece provodi krajnje obazrivo, vodeći brigu o zaštiti identiteta žrtava.

Dosad utvrđenim činjenicama kroz kriminalističko istraživanje potvrđena je sumnja da je 37-godišnju suprugu ubio 43-godišnji policajac koji je potom i sebi oduzeo život iz službenog vatrenog oružja.

Zločin se dogodio u srijedu oko 20,30 sati u stanu u Ulici Orešje nakon obiteljskog verbalnog sukoba.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.