POKUŠAJ UBOJSTVA U MATULJIMA: 61-godišnjak kazneno prijavljen i pritvoren. Pokušao ubiti dvije osobe!

Autor: Dnevno

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv života i tijela.

Sumnjiči se da je 15. kolovoza oko 21 sat, u obiteljskoj kući u Matuljima, nakon verbalnog sukoba s 56-godišnjim hrvatskim državljaninom, oštrim predmetom ga ozlijedio, odnosno pokušao mu oduzeti život, kao i 33-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Liječnička pomoć ozlijeđenim osobama je pružena u KBC Rijeka gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela pokušaj ubojstva, 61-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.