MUP RS

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina: Manijaka koji je silovao i rezao kosu djevojčicama

Autor: Dnevno

Više javno tužiteljstvo u Nišu podiglo je u ponedjeljak optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića (46), poznatijeg kao ”Malčanski berberin”.

Ovu vijest je za Novosti.rs potvrdila Ana Gajić, glasnogovornica Višeg suda u Nišu.

Još uvijek nema podataka za što se Jovanović tereti nakon što je 5. siječnja uhićen zbog sumnje da je otimaoao i zlostavljao 12-godišnju djevojku iz Suvog Dola kod Niša.

Na ročištu tužiteljstva Ninoslav Jovanović opisao je cijelu otmicu, po svemu sudeći, smatrajući da bi to stvorilo barem neke olakšavajuće okolnosti na temelju iskustva prethodnih suđenja. Nakon toga, proveo je mjesec dana u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, gdje je bio podvrgnut još jednom psihološkom vještačenju.

Intenzivna potraga za Ninoslavom trajala je 17 dana, a u potrazi su sudjelovali brojni civili.

SRETAN EPILOG! 12-godišnja djevojčica pronađena živa i zdrava! Pedofil ‘Malčanski berberin’ još u bijegu




MONIKA OTKRILA JEZIVE DETALJE TORTURE: ‘Radio mi je ružne stvari’! Ono što je otkriveno na njegovu profilu tek LEDI KRV U ŽILAMA




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.