pixabay

Podignuta optužba protiv Kameničkog koji je usmrtio dvije žene prije gotovo dvije godine

Autor: Dnevno

Državno odvjetništvo u Zagrebu je nakon više od godinu i sedam mjeseci podiglo optužnicu protiv Marina Kameničkog.

Okrivljenog 22-godišnjaka tereti se da je 23. kolovoza 2018. u 21,10 sati u Zagrebu, upravljao osobnim vozilom marke Mercedes C63 AMG sjevernim kolničkim trakom Ulica Ilica iz smjera istoka u smjeru zapada brzinom od 195 km/h iako je bio svjestan da je brzina kretanja vozila na toj prometnici ograničena na 50 km/h, navodi DORH.

Dolaskom do kućnog broja 442 u Ilici, okrivljenik je, tereti ga se, zbog prevelike brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom te je pri udarcu vozilom u rubni kamen došlo do rotacije vozila koje je potom prešlo na stranu kolnika namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. U nekontroliranom kretanju okrivljenikovo je vozilo udarilo u vozilo marke Opel Astra.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije ženske osobe, odnosno suvozačica iz okrivljenikovog osobnog automobila i suvozačica iz osobnog automobila marke Opel Astra, dok je vozač osobnog automobila marke Opel Astra zadobio teške i po život opasne ozljede te mu je život spašen liječničkom intervencijom.

Kamenički je istražiteljima rekao da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, ali da nije u stanju iznositi svoju obranu.

(VIDEO) TKO JE MARIN KAMENIČKI, dvadesetogodišnjak koji je sinoć u Zagrebu skrivio tešku prometnu nesreću i smrt dviju žena?




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.