Foto: MUP

PIJANI VOZAČ SKRIVIO STRAŠNU NESREĆU, MLADIĆ SE BORI ZA ŽIVOT: I djevojka ozlijeđena nakon prevrtanja vozila na bok

Autor: L.B.

Nakon strašne prometne nesreće koju je skrivio 24-godišnji pijani vozač, kojemu su izmjerena 1,43 promila alkohola, mladić (26) bori se za život.

Naime, u nedjelju nešto poslije 7 sati ujutro u mjestu Mačkovec, upravljajući osobnim automobilom čakovečkih oznaka kolnikom Ulice Balogovec, pijani 24-godišnjak u zavoju je udario u uzdignuti rubni kamen nogostupa, javlja međimurska policija.

Ozlijeđena i 24-godišnjakinja

“Potom je u zanošenju u potpunosti sišao izvan kolnika te prednjim bočnim dijelom vozila udario u metalnu dvorišnu ogradu, a potom i betonski stup susjedne ograde. Uslijed siline udara došlo je do povratka vozila na kolnik i prevrtanja na bočnu stranu.

U izvlačenju unesrećenih iz vozila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Mačkovec. Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni putnici iz automobila prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod 26-godišnjeg putnika utvrđene teške ozljede opasne po život, a ozlijeđena je i 24-godišnja putnica.

Protiv 24-godišnjeg vozača s područja općine Sveti Martin na Muri podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su danas iz čakovečke Policijske uprave.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.