Foto: Ronald Gorsic / CROPIX, Ilustracija

PIJANA KAO SMUK U PEKARI TRAŽILA PIVO, ALI SU JE ODBILI! Nastao je kaos, toliko izvrijeđala prodavača da je završila iza rešetaka

Autor: Dnevno.hr

Nakon što je 28-godišnja Gordana izvrijeđala zaposlenika pekare koji joj je odbio dati pivo s obzirom na to da je bila mortus pijana policija ju je uhitila. Ovaj se incident dogodio u svibnju oko 18.50 sati u pekari Dora u Vukovaru. Žena je napuhala čak 2,42 promila.

“Pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu verbalno je napala djelatnika, nakon što ju je isti zbog alkoholiziranosti odbio poslužiti pivom. Nakon toga mu je rekla: Šiptarsko go*no, ti ćeš mene tjerati, jeb… ti mater šiptarsku, što ti hoćeš Šiptaru, da ti nije nas Hrvata, ne bi imao, profitirao!”, otkriveno je na sudu.

Prekršajna sutkinja ovih je dana zaključila da zbog ovakvog vrijeđanja prouzročila je uznemirenost i povredu dostojanstva na osnovu etničke pripadnosti. Na kraju suđenja Gordana je proglašena krivom te je kažnjena s 1000 kuna. No, dva je dana provela u policijskom pritvoru stoga mora platiti samo 400 kuna kazne, piše Danica.hr.

Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.