Nikola Cutuk/PIXSELL

Petero ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Virovitici, vozačica zadržana u bolnici

Autor: Dnevno

Sinoć se u na hrvatskim cestama dogodila nova prometna nesreća, ovaj put u Viroviti u blizini Plodina.

Srećom, nitko nije smrtno stradao, četvero je završilo s lakšim ozljedama, dok je jedna ženska osoba teže ozlijeđena te je zadržana na liječenju u virovitičkoj bolnici, prenose 24sata.hr

Prema policijskom očevidu, nesreću je skrivio 23-godišnji vozač koji je upravljao automobilom virovitičkih registarskih oznaka, krećući se Vukovarskom ulicom. Dolaskom do raskrižja, na kojem promet regulira semafor, vozač je ušao na zeleno svjetlo i počeo skretati ulijevo. Time je oduzeo prednost automobilu koji je vozila 38-godišnja žena.

U izravnom sudaru vozačica je teško ozlijeđena, dok je dvoje putnika, među kojima je bilo i 13-godišnje dijete, iz njezina vozila zadobilo lakše ozljede.

Lakše je ozlijeđen i mladi vozač te putnica iz njegova automobila. Protiv nesmotrenog vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.