Pao švercer ‘na steroidima’

Autor: hina

U Carinskoj upravi kažu da su na 'temelju analize rizika', carinici i granični policajci detaljno pregledi vozilo i pritom pronašli 49.700 tableta Naposim, te 4950 tableta Clenberol. Tržišna vrijednost pronađenih tableta procjenjuje se na 501.950 kuna.

Na graničnom prijelazu Bregana jučer je zaplijenjeno gotovo 55.000 tableta Naposim i Clenbuterol, vrijednih pola milijuna kuna, a riječ je o najvećoj ovogodišnjoj zaplijeni tableta, izvijestila je danas Carinska uprava koja će u podne na prijelazu Bregana održati konferenciju za novinare.

Tablete su pronađene u osobnom automobilu hrvatskih registracijskih oznaka kojim je neimenovani hrvatski državljanin pokušao izaći iz Hrvatske, neprijavivši što prevozi.

U Carinskoj upravi kažu da su na “temelju analize rizika”, carinici i granični policajci detaljno pregledi vozilo i pritom pronašli 49.700 tableta Naposim, te 4950 tableta Clenberol. Tržišna vrijednost pronađenih tableta procjenjuje se na 501.950 kuna.

“Točno određenje predmetnih tableta kao robe koja ulazi o kategoriju lijekova, ili eventualno dodataka prehrani, kao i karakteristike same robe utvrditi će se u suradnji s nadležnim stručnim tijelima, to jeste Graničnom sanitarnom inspekcijom odnosno Farmaceutskom inspekcijom Ministarstva zdravstva socijalne skrbi, kao i eventualno s Agencijom za lijekove i medicinske proizvode”, stoji u priopćenju Carinske uprave.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.