Foto: Ranko Suvar / CROPIX/Ilustracija

U HRVATSKOJ SILOVAO SVOJU MALOLJETNU KĆER! Godinama živjela u paklu s monstrumom: Izveden je pred sud, tereti ga se za teške zločine

Autor: Dnevno.hr

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 24. studenog, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv muškarca (37) zbog spolnog zlostavljanja djeteta.

Okrivljenog 37-godišnjaka tereti se da je počinio teško kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta od 2018. do 2021. godine u jednom mjestu u središnjoj Hrvatskoj na štetu oštećenice, kao i da je počinio kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu iste oštećenice i još troje djece.

Djevojčica je u vrijeme silovanja imala manje od 15 godina, piše 24sata.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru od svibnja 2022. godine, a u optužnici su predložili da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.