Dusko Jaramaz/PIXSELL

OVAJ HRVAT NUDI VAM 20 000 EURA: Saznajte što morate napraviti da dođete do njih!

Autor: A. P.

Uz novac i zlato, ukraden je i jako vrijedan Rolex Daytona Yellow Gold sat koji sam vrijedi 30 000 eura (228 000 kuna).

Provaljeno je u stan vlasnika tvrtke ‘Geodetika Split’ kojem su ukradene stvari u vrijednosti većoj od milijun kuna, piše Slobodna Dalmacija.

“Spreman sam dati novčanu nagradu u iznosu od 20 000 eura (152 000 kuna) onome tko meni ili policiji ustupi pravovaljanu informaciju kriminalcima koji su u subotu noću opljačkali moj stan na Visokoj i ukrali mi vrijednosti u iznosu od oko 1,2 milijuna kuna, u zlatu, satovima i novcu, kao i poslovnu dokumentaciju”, izjavio je pokradeni Miro Kaliterna.

Uz novac i zlato ukraden je i jako vrijedan Rolex Daytona Yellow Gold sat koji sam vrijedi 30 000 eura (228 000 kuna).

U Kaliternin su stan lopovi najvjerojatnije došli tijekom noći, i to preko balkonskih vrata jer nisu mogli ući na vrata na ulazu u stan, iako su pokušali, što se vidi po ostalim tragovima. Pojedini stanari su začuli buku, no mislili su kako je to od jakog juga koji je puhao te noći.

Kaliterna u tom trenutku nije bio u Splitu nego u Uzbekistanu.

Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.