OTKRIVENO ZAŠTO JE MATEJ ISTRČAO IZ KLUBA? Je li zbog ovog zaustavljao taksi? Srpski mediji prenose posljednju verziju

Autor: Iva Međugorac

Splićanin Matej Periš koji je 31. prosinca nestao u Beogradu, nakon izlaska iz noćnog kluba Gotik, prema pisanju srpskih medija vjerojatno je pokušao zaustaviti taksista kako bi se prevezao do apartmana na Dorćulu gdje se zaputio kako bi nešto uzeo. Nagađa se kako je riječ o novcu, ili nečem drugom. Naime, takav zaključak izvodi se iz onoga što su prijatelji nestalog mladića ispričali istražiteljima, ali i drugim prijateljima u Hrvatskoj.

Premda je iznajmljeni stan bio smješten svega nekoliko kilometara od kluba, Matej Beograd ne poznaje pa mu se u njemu bilo teško snaći te je radi toga vjerojatno zaustavio taksi kako bi ga odveo izravno na adresu.

”Matej se planirao vratiti u klub Gotik jer mu je tamo ostala jakna”, otkrio je za srpske Novosti neimenovani sugovornik koji je u kontaktu s njegovim prijateljima. ”Njegov izlazak iz kluba uslijedio je poslije naručivanja i plaćanja računa za dvije boce viskija oko čega je izbio mali nesporazum.

Navodno Periš i njegovo društvo su naručili jednu, a isporučene su im dvije boce koje su morali platiti”, prepričavaju kao jedan od mogućih scenarija mediji u susjednoj Srbiji.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.