Screenshot Wikimedia

OSVETNIČKO SAKAĆENJE: Muškarac uhvatio ljubavnika svoje supruge i škarama mu odrezao spolovilo

Autor: Dnevno, B.V.

Alex Bonill iz američki savezne države Floride je škarama odrezao penis muškarcu za kojeg je sumnjao da je ljubavnik njegove supruge, piše USA Today. Ured šerifa okruga Gilchrist u Floridi u nedjelju je zbog sumnje da je počinio spomenuti zločin, uhitio 49-godišnjaka.

Bonillu se tereti da je provalio u muškarčev dom. Pod prijetnjom pištoljem, ljubavnika svoje supruge je svezao te ga potom unakazio. Neimenovana žrtva nakon napada je prebačena u obližnju bolnicu i sad je stabilno. Napadnuti muškarac rekao je djelatnicima ureda šerifa da je Bonilla s mjesta zločina pobjegao s njegovim odrezanim penisom.

Bonilla je uhićen nekoliko sati poslije. Ured šerifa rekao je da su cijeli okrug pretražili te da nisu našli još dokaza zločina. Nisu rekli jesu li uspjeli pronaći odrezani penis.

Ured šerifa još uvijek pokušava utvrditi motiv sakaćenja, međutim Bonilla je djelatnicima Ureda rekao da je žrtvu u svibnju ove godine uhvatio u krevetu sa svojom ženom.

Prema policijskom izvješću, dvoje djece bilo je u domu žrtve u trenutku napada.

Bonilli je određena jamčevina u iznosu od 1,25 milijuna dolara.




Autor:Dnevno, B.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.