Foto: Kolaž Dnevno

‘ONDA JE TO KRAJ!’ Srpski policijski sindikalist komentirao Matejev nestanak: Žestoko se obrušio na Plenkovića

Autor: Iva Međugorac

Predsjednik Sindikata policije Srbije Blažo Marković komentirao je slučaj nestalog Splićanina Mateja Periša i istaknuo kako hrvatski premijer Andrej Plenković ostavlja prostor da Srbiju proglasi nesigurnom zemljom na osnovu Matejeva nestanka. Uz to je naglasio da, ukoliko je na snimci na kojoj se vidi da osoba pliva Savom uistinu Periš slučaj jasan.

”Ja bih volio da je to tako, ne valja ni jedno, ni drugo- ni da je nestao, ni da je otet. Ako je ono stvarno završetak u Savi, onda je to kraj. Pitanje je samo kada će izroniti tijelo. Oni su svi angažirani, to je sada aktualno. Imamo i našeg građanina iz Kruševa koji je nestao osamnaesti dan”, poručio je Marković u jutarnjem programu Kurir televizije, a onda naglasio da se Plenković ponaša nediplomatski potencirajući teze o tome kako je Srbija nesigurna zemlja.

”Policija nema nikakve informacije, to je sve sada u domeni nečega pričam ti priču. Ono što inzistiram, ako ispliva tijelo da bude zajednička komisija – pola njihovi, pola naši. Jer priprema se teren kod njih da se pokaže kako je Srbija nesigurna zemlja. Plenković nam šalje poruku, upakovanu sve lijepo diplomatski, tako da je najpoštenije da to bude pola njihovi, pola naši”, zaključio je srpski policijski sindikalist.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.