Obračun u KB Dubrava: Neurokirurg sačekao kolegu i izudarao ga više puta bez riječi

Autor: A.R.

Liječnici imaju različite priče o navodnom sukobu koji se zbio na hodniku bolnice.

Prema pričama koje kruže u bolnici, liječnici u bolnici Dubrava navodno su se potukli na bolničkom hodniku. Sukobili su se ugledni neurokirurg koji je izudarao anesteziologa, a među ova dva liječnika već neko vrijeme tinjaju sukob i nerazumijevanje, piše 24sata.

Navodno je neurokirurg opetovano optuživao kolegu anesteziologa zbog gubljenja operacijskih dana jer mu ne osigurava anesteziologe, bez kojih se operacije ne mogu obavljati. Nakon sastanka u bolnici gdje se raspravljalo o toj temi, neurokirurg je sačekao svog kolegu i bez riječi ga više puta udario šakom u glavu.

“Postoje problemi od prije koji nisu vezani samo uz mene, a dok se to ne riješi, nema smisla javno govoriti”, rekao je napadnuti liječnik koji nije želio previše komentirati slučaj.

“Ne znam što je bilo, možda je kolega zapravo pao i ozlijedio se. Udario ga sigurno nisam i to je potpuna laž. Nije u redu da netko širi takve informacije”, rekao je neurokirurg o cijeloj situaciji.

Autor:A.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.