ilustracija

NOVI DETALJI UBOJSTVA U ŠARENGRADU: Sin ubijene žene nije djelovao sam, zajedno s bratom usmrtio je majku

Autor: M.V.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje u vezi teškog ubojstva 56-godišnjakinje u Šarengradu koju je, kako se tvrdilo prema prvim informacijama usmrtio vlastiti sin, 27-godišnjak. Izudarao ju je naime metalnim predmetom.

No, policija sada otkriva kako su u ubojstvu sudjelovala dva muškarca, navedeni sin ubijene žene te nepoznati 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada. Kako tvrde iz policije, osumnjičeni su da su svojim djelovanjem uzročili smrtnu posljedicu žene, a utvrđeno je i kako su obojica nakon počinjenja teškog ubojstva pobjegli s mjesta događaja. Ubrzo su uhićeni, a pronađeni su i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o bratu osumnjičenog, odnosno još jednom sinu preminule žene.

“U petak, 30. travnja 2021. godine policija je nakon podnijete kaznene prijave, predala 27-godišnjaka i 34-godišnjaka policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Slijedom daljnjeg postupanja Županijski sud u Vukovaru je jučer 1. svibnja 2021. godine odredio istražni zatvor za oba osumnjičenika”, dodaju potom. Tvrde i kako je žena ubijena na terasi obiteljske kuće.

DORH

Državno odvjetništvo objavilo je detalje pa navode kako postoji osnovana sumnja da su 29. travnja 2021. oko 18,30 sati u Šarengradu, “27-godišnji osumnjičenik i 34-godišnji osumnjičenik, zajedno i po prethodnom dogovoru, u dvorištu obiteljske kuće pričekali majku (1964.) koju su prethodno verbalno i fizički zlostavljali, a kada je ona ušla u dvorište, koristeći njezino povjerenje jer nije očekivala njihov dolazak i napad, nakon prepirke, u cilju da ju usmrte zadali joj više udaraca u predjelu glave i tijela. Majka je ubrzo preminula uslijed nanesenih joj višestrukih ozljeda glave”, zaključuju.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.