Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX, Ilustracija

PRETUŽNI DETALJI HORORA U DICMU! Doznalo se kome je život tragično okončan: ‘Satima nisam znao da mi je sin mrtav’

Autor: D.V

Burno je u noći s petka na subotu bilo u općini Dicmo u Dalmatinskoj zagori. Oko četiri ujutro policija je dobila poziv zbog stradavanja osobe, a kada su stigli na adresu muškarac im nije dopuštao ulazak u kuću, držeći u rukama oružje.

Policijski službenici su ga uspješno svladali i priveli, a u kući su zatekli grozan prizor, beživotno tijelo muškarca.

“Na mjestu događaja obaviti će se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezano uz smrt osobe.

O događaju je obavješteno ŽDO a zamjenica državnog odvjetnika će nazočiti očevidu”, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Dalmatinski portal javlja kako je muškarac koji se opirao policiji 33-godišnjak, koji je u kući živio s djevojkom. Muškarac (32) koji je pronađen mrtav živio je malo dalje u istom selu, ali drugom zaseoku.

Njegov otac je za Dalmatinski portal rekao da ne zna što se dogodilo. Kaže i da satima nakon događaja nije znao da mu je sin mrtav i da im policija ništa nije javila.

Susjedi su za poginulog imali samo riječi hvale.




“Što očima vidi, rukama napravi. Ma i oko kompjutera se razumio, sve. Privatno je radio. Bože moj, ‘ko zna šta se dogodilo”, rekla je žena iz sela.

Mještani su otkrili i kako su se u kući u Krušvaru organizirali često provodi.




Autor:D.V
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.