Foto: Pixabay

Nezaposleni kuhar iz Međimurja koji živi od socijalne pomoći od bivše žene kupio 1,5 kg duhana. Sada mora 8 mjeseci u zatvor

Autor: Dnevno

Šezdesetogodišnji Vladimir u listopadu prošle godine pao je u policijskoj sačekuši u večernjim satima u Međimurju te je uhićen, nakon što se vraćao d bivše supruge.  Naime, policija je otkrila kako je Vladimir od Sanele kupio kilogram i pol rezanog duhana za 300 kuna.

Ovih je dana osuđen na 8 mjeseci bezuvjetnog zatvora. Prema presudi, prvookrivljeni Vladimir neovlašteno je kupio robu čiji je promet ograničen, a drugookrivljena Sanela neovlašteno prodala robu čiji je promet ograničen, pa su time počinili kazneno djelo protiv gospodarstva, nedozvoljenom trgovinom, piše Danica.hr.


“Duhan je bivša supruga uzela u sobi te sam ga ja odmah stavio u auto. Kad sam išao od nje, zaustavila me je policija. Bivša supruga se bavi prodajom duhana, nabavlja ga iz Sarajeva, a drži ga u kući u selu kod ljubavnika M.”, sve je priznao Vladimir.

Vladimir je nezaposleni kuhar, prima 800 kuna socijale i 420 kuna dodatka za invalidninu, rastavljeni je otac troje djece. Sanela je nezaposlena kućanica koja također prima 800 kuna socijalne pomoći i 600 kuna doplatka za djecu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.