Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

NEPOZNATI RAZLOZI Napadač iz automatske puške pokušao ubiti 60-godišnjaka

Autor: Hina

U mjestu Slana kod Petrinje 59-godišnjak je u noći s petka na subotu, nakon međusobnih razmirica, iz automatske puške pokušao ubiti 60-godišnjaka, no nijedan od tri ispaljena hica nije ga pogodio, a napadač je uhićen, kao i njegova supruga koja je vrijeđala policajce.

 Sisačko-moslovačka policija u ponedjeljak je priopćila kako je u subotu oko 3 sati u noći ušao u kuću 60-godišnjaka gdje je na njega pucao, a nastavio je pucati i kada je izlazio na cestu.

 Ispalio je ukupno tri hica, ali ga nije pogodio.

 Na dojavu su intervenirali interventni policajci, koji su uz primjenu sile uhitili 59-godišnjaka, ali i njegovu 52-godišnju suprugu koja ih je prilikom uhićenja omalovažavala i vrijeđala.

 Protiv 52-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 59-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja oružja predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.