Nastavlja se potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić

Autor: Hina/dnevno.hr

Policija poziva građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj 17-godišnjoj djevojci obavijeste najbližu policijsku postaju, ili pozovu na besplatni telefon policije 192.

Šibensko-kninska policija priopćila je danas kako se na području te policijske uprave kao i drugih PU i dalje intenzivno traga za nestalom maloljetnom djevojkom Antoniom Bilić iz sela Kričaka kraj Drniša.

Također poziva građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj 17-godišnjoj djevojci obavijeste najbližu policijsku postaju, ili pozovu na besplatni telefon policije 192.

Nestala 17-godišnja Antonija Bilić zadnji put je viđena u Drnišu u utorak, 7. lipnja.

Policija navodi da je maloljetna djevojka visine oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke “Nike”.

Na Facebook stranici, na kojoj obitelj moli informacije i pomoć u pronalaženju djevojka, navodi se kako je po zadnjim informacijama signal s mobilnog telefona zabilježen u Karlovcu istog dana kada je nestala, u 15.40.

Radi se o djevojci izrazito mirne naravi koja se nikad prije nije udaljavala od doma. Obitelj moli da se bilo kakve informacije odmah proslijede najbližoj policijskoj stanici ili rodbini na broj 0958600777.




Jutarnji list pak navodi izjave umirovljenog policajca Frane Bilića, susjeda nestale Antonije, koju ju je na dan nestanka vidio kako otvara vrata i penje se u kabinu tegljača s plavom ceradom. Bilić je ispričao kako je vozač tegljača obavio atipično polukružno okretanje na dijelu obilaznice i zatim se vratio, prešao most na Čikoli i zaustavio se na raskrižju putova za Šibenik i Split, gdje je Antonija ušla u kabinu.

Bilić vjeruje kako se vozač nije izgubio, već je prošao pokraj Antonije koja je stopirala, produžio 300 metara te se preko dvije linije polukružno okrenuo, vratio do nje i pokupio je. Vidio je i vozača, za kojeg kaže kako je imao oko 35 godina, crnu i malo zalizanu kose srednje dužine, no nije upamtio registraciju tegljača, niti ikakvo obilježje na ceradi.




Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.