Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL

NAPETO U POPOVAČI: Napio se, premlatio ženu, udario policajca i počeo bježati

Autor: Hina

Sisačko-moslovačka policija je zbog prijetnje te prisile prema službenoj osobi kazneno prijavila 59-godišnjaka iz Popovače koji je u nedjelju, nakon što je policija intervenirala u kući zbog obiteljskog nasilja, policajcima zaprijetio ubojstvom, a jednoga od njih je udario u glavu i lakše ozlijedio.

Iz policije u utorak navode da su dvojica policajaca u dobi od 29 i 52 godine u nedjelju oko 14,30 sati po dojavi o nasilju u obitelji intervenirali u kući u Popovači.

Tamo ih je dočekao 59-godišnjak i zaprijetio im ubojstvom, a nakon što mu je rečeno da je uhićen pokušao je pobjeći, ali nije uspio.

Policajci su nad njim upotrijebili sredstva prisile, pri čemu je uhićeni udario mlađeg policajca u glavu te ga lakše ozlijedio.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

Alkotestiranjem mu je izmjereno 0,85 promila alkohola u krvi, njegovoj 52-godišnjoj supruzi 2,06 promila, a policija je protiv oboje prekršajnom sudu podnijela optužni prijedlog temeljem Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.