Foto:Vladimir Urukalo

NAPAD U NOĆNOM KLUBU NA BAČVICAMA Pregledane snimke divljanja nožem, Šabić tvrdi da je sve namješteno

Autor: Sanja Plješa

Na splitskom Županijskom sudu u utorak je saslušanjem troje žrtava nastavljeno suđenje Hrvoju Šabiću (43) iz Splita za ubojstvo u pokušaju.

Tereti ga se da je 19. srpnja 2019. godine oko 3,30 u noćnom klubu “Tropic” na Bačvicama nožem od 19 centimetara više puta ubo Ivicu Delića (interventnog policajca) u trbuh te ga je razrezao po podlakticama i leđima. Također je nožem više puta razrezao Dražena Buljubašića, voditelja kluba, i zaštitara Marija Šarića, te australskog državljanina Daynea Ryana Corbishleyja, koji je kao gost pokušao spriječiti napadača u divljanju.

Delić je sutkinji Višnji Strinić kazao kako je te večeri bio u klubu kao gost, da nikad prije toga nije vidio Šabića niti je vidio kad je prije napada izbačen iz kluba. Pregledane su snimke nadzornih kamera kluba, a Šabić je komentirao kako je sve to namješteno od “strane veće službe”.

“Vidin da je sve montirano i izrizano. Nije problem, priživija je i onaj u gulagu 40 godina, izaći ću ja još jači i luđi”, mrmljao je sebi u bradu, objavila je Slobodna Dalmacija.

SUĐENJE ZA TROSTRUKO UBOJSTVO Splitski ubojica Filip Zavadlav ispitan preko video veze




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.