Namjerno prepilio drvo na kojem mu je stajao brat

Autor: hina

Muškarac (48) iz mjesta Jerebić došao je u voćnjak dok je njegov mlađi brat stajao na jabuci i orezivao najviše grane. Iznerviran ranijom svađom upalio je motornu pilu i srušio jabuku s kojom je na tlo pao i njegov 42-godišnji brat.

Zagrebačka policija uhitila je muškarca iz okolice Velike Gorice jer je nakon obiteljske svađe iz osvete prepilio drvo na kojem je bio njegov šest godina mlađi brat.

48-godišnjak iz mjesta Jerebić došao je u voćnjak dok je njegov mlađi brat stajao na jabuci i orezivao najviše grane. Iznerviran ranijom svađom upalio je motornu pilu i srušio jabuku s kojom je na tlo pao i njegov 42-godišnji brat.

No, kako je u Traumatološkoj klinici utvrđeno da je 42-godišnjak teško ozlijeđen jer su mu slomljene dvije kosti na koljenu i potkoljenici, po starijeg je brata u Jerebić došla policija, budući da nanošenje teških tjelesnih ozljeda zakon tretira kao kazneno djelo.

Uhićenik je najprije odveden u velikogoričku policijsku postaju, odakle je nakon kriminalističkog istraživanja odvezen i na zagrebački Županijski sud gdje ga je ispitao dežurni istražni sudac.

Nanošenje teških tjelesnih ozljeda Kazneni zakon svrstava među nedjela protiv ‘života i tijela’ i kažnjava ih zatvorskom kaznom od tri mjeseca do tri godine.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.