Foto: Ivana Nobilo / CROPIX/Ilustracija

NADROGIRAN BEZ KOČNICE BMW-om, POKOSIO OBITELJ U ŠKODI! Tri godine kasnije, stigla mu kazna

Autor: Ivor Kruljac

Nakon što je prije tri godine skrivio tešku prometnu nesreću na naplatnoj postaji Sveta Helena, 38-godišnji Ozren Mlinarić, u srijedu je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, što ga odmah vodi u istražni zatvor.

Golema količina droge GHB pod čijim utjecajem je Mlinarić vozio, tužitelji su ocijenili u završnoj riječi kao glavni uzrok nesreće, a sud mu je, navodi Telegram, propisao i mjeru liječenja od ovisnosti, kao i zabranu upravljanje motornim vozilima, na rok za pet godina duljim od kazne zatvora.

Podsjetimo, Mlinarić je 11. srpnja 2019. godine vozio BMW te se zabio u Škodu s tročlanom obitelji koja je je stajala u koloni oko 12:45.

Teretilo ga se za vožnju pod utjecajem droga i lijekova zbog čega nije bio sposoban sigurno voziti.

Unatoč upozorenjima na ograničenja brzine od 100, 80, 60 i 50 kilometara na sat, pa i prometnom znaku  “zabrana prolaska bez zaustavljanja”, Mlinarić se u Škodu zabio s brzinom od 143 kilometara na sat, što je Škodu odbacilo uz zanošenje vozila koje je udarilo u betonsku barijeru i naplatnu postaju.

K tome se Škoda dalje rotirala i prevrtala, naletjela na drugo vozilo koje se zaustavilo zbog cestarine te se prevrnulo. Vozač i putnica drugog auta, kao i dijete, dobili su mnogobrojne teške ozljede, koje su kod djeteta bile i život opasne.




Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.