Na tavanu s kojeg je pucano na dječaka pronađena veća količina oružja

Autor: hina

U jednom trenutku, proučavajući oružje, dječak je opalio iz puške a streljivo je pogodilo njegovog desetogodišnjeg susjeda koji je bio u dvorištu susjedove obiteljske kuće.

Desetogodišnjeg dječaka, koji je sinoć smrtno stradao od puščanog hica u Babinoj Gredi nedaleko od Županje, hicem iz repetirajuće puške marke ‘mosin-nagant’ pogodio je jedanaestogodišnji susjed, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Krunoslava Žgele, nesreća se dogodila u dvorištu obiteljske kuće jedanaestogodišnjaka, koji se na tavanu obiteljske kuće igrao s puškom, koja je tamo bila.

U jednom trenutku, proučavajući oružje, dječak je opalio iz puške a streljivo je pogodilo njegovog desetogodišnjeg susjeda koji je bio u dvorištu susjedove obiteljske kuće, pojasnio je Žgela dodajući kako je policija, tijekom očevida, na tavanu s kojeg je pucano, pronašla veću količinu oružja i streljiva.

Protiv vlasnika obiteljske kuće u čijem dvorištu se dogodila tragedija, policija će zbog počinjena kaznenog djela ubojstva iz nehaja, podnijet kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.