Na Bajakovu zaplijenjeno gotovo 4 kg marihuane

Autor: hina

Srbijanska državljanka bila je putnica u atobusu srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji vozač. Izvršenom graničnom kontrolom, djelatnici policije i Carine pronašli su u njezinoj putnoj 3,7 kilograma opojne droge marihuane.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je jutros o zapljeni 3,7 kilograma marihuane na graničnom prijelazu Bajakovo, pronađene jučer kod 36-godišnje srbijanske državljanke pri pokušaju ulaska u Republiku Hrvatsku.

Srbijanska državljanka bila je putnica u atobusu srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji vozač.

Izvršenom graničnom kontrolom, djelatnici policije i Carine pronašli su u njezinoj putnoj 3,7 kilograma opojne droge marihuane.

Žena je uhićena te je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje, a bit će podnešena i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navodi policija.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.