Muškarcu upali u kuću u Susedgradu i brutalno ga pretukli

Autor: hina

Napadači su mu zaprijetili nožem da im da novac, a kada im je on rekao da nema novca počeli su ga tući i nožem rezati po ruci.

Dvojica maskiranih napadača upala su noću u kuću 55-godišnjaka na Piškorovom bregu u Susedgradu i brutalno ga pretukla tražeći novac, nakon čega su iz kuće uzeli oružje i streljivo te pobjegli, ostavivši iza sebe teško ozlijeđenog muškarca kojemu je život u opasnosti.

Zagrebačka policija izvijestila je da su dvojica nepoznatih nasilnika preko balkona upala u kuću muškarca koji ih je našao na hodniku. Napadači su mu zaprijetili nožem da im da novac, a kada im je on rekao da nema novca počeli su ga tući i nožem rezati po ruci. Potom su ga prekrili plahtom i nastavili udarati po tijelu i glavi.

Na kraju su u kući pronašli oružje i streljivo za koje vlasnik ima dozvolu te su pobjegli u nepoznato. Iza sebe su ostavili 55-godišnjaka koji je s teškom i po život opasnom ozljedom glave smješten u bolnicu Sv. Duh.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.