Mladić u Vukovaru na kuću izvjesio zastavu SFRJ

Autor: hina

Incident se dogodio u vukovarskom naselju Sotina, a 19-godišnjak i njegovi prijatelji izvjesili zastavu za svoju prvomajsku proslavu. Policija je zastavu skinula i oduzela, a mladić je zavrijedio optužni prijedlog.

Devetnaestogodišnjak iz vukovarskog prigradskog naselja Sotina izvjesio je na obiteljskoj kući u ulici bana Josipa Jelačića zastavu bivše SFRJ, koju je policija skinula i oduzela, izvjestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Po riječima glasnogovornika policije Luke Barunčića, mladić je zastavu nekadašnje SFRJ izvjestio na napuštenoj obiteljskoj kući na izlazu iz Sotina prema Iloku u kojoj je, zajedno s prijateljima, kanio slaviti 1. svibnja.

Protiv mladića slijedi optužni prijedlog, potvrdio je Barunčić, dodajući kako je zastavu uočio prolaznik koji je o tome obavjestio policiju.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.